Михаил Билалов гостува във В. Търново с моноспектакъл на половинката си

Публикувано на пн, 16 ян. 2023
1233 четения

Актьорът Михаил Билалов гостува във В. Търново с комедийния моноспектакъл “Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене”. След култовата си роля на мафиота Джаро в телевизионния сериал “Под прикритие”, Билалов се завръща като нов герой от ъндърграунда. Въоръжен с голямата си уста, лафове-куршуми и черното си чувство за хумор, ексцентричният подземен бос празнува своя 50-годишен юбилей. Вместо да го направи шумно, той решава да остане в компанията само на личния си джаз оркестър. Музиката се оказва и фон за неговите спомени от 90-те, които постепенно преливат в настоящето, за да отговорят с хумор на редица въпроси, разказва накратко сюжетът на моноспектакъла.
“Някога мъжете си лягаха в леглото с жена и пистолет. Сега си лягат с телефон и нощен крем за лице. Затова човечеството няма да оцелее”, разсъждава героят на Билалов в брилянтните си комедийни монолози, които ще взривят публиката от смях.
Театралната постановка е дело на партньорката в живота на актьора – горнооряховчанката Ваня Николова, която е един от сценаристите на “Под прикритие”, както и на „Връзки“ и „Голата истина за група „Жигули“. Режисьор е Лиза Шопова, а музиката е на “Ангел Заберски Бенд”.
Моноспектакълът ще гостува в Клуб “Jack” във В. Търново на 17 февруари от 20,30 ч..

Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново