МДТ “Константин Кисимов” връща и презаверява билети

Публикувано на ср, 11 Мар. 2020
184 четения

Всички представления на великотърновския театър са отменени до падане на забраната за провеждане на мероприятия на закрито, съобщи ръководството на МДТ “К. Кисимов”. Мерките са в резултат от Решението на Министерски съвет от 08.03.2020 г., Министерство на здравеопазването и Министерство на културата, взето във връзка с появилите се случаи на коронавирус у нас.
От театъра съобщиха, че закупените билети ще могат да бъдат върнати или презаверени на касата на театъра във В. Търново, или при организаторите в градовете на турнетата, където са били планирани гостувания на трупата. Това може да бъде направено един ден преди датата на спектакъла или в деня на представлението.
В момента тече усилена подготовка за премиерата на оперетата “Прилепът” на Йохан Щраус-син, в която участват солисти, артисти, оркестър, хор и балет. Засега все още няма яснота, дали премиерата ще се състои на насрочената дата 19 март, или ще бъде отложена. Програмата на театъра вероятно ще бъде изготвена идната седмица, но с уговорката, че всичко зависи от развитието на здравната обстановка, уточниха от културната институция.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново