Мая Новоселска и Явор Бахаров представят “Още по-редки тъпанари” във В. Търново

Публикувано на пт, 10 мар. 2023
552 четения

Мая Новоселска и Явор Бахаров са част от актьорите, които ще представят на великотърновска сцена криминалната комедия “Още по-редки тъпанари” на режисьора Теди Москов. Те ще гостуват в МДТ “Константин Кисимов” на 16 март от 19 ч., а в постановката ще вземат участие още: Роберт Янакиев, Ясена Господинова, Петя Венелинова, Ивайло Спасимиров, Ивана Керанова и Ростислав Панков.
Премиерното заглавие е продължение на спектакъла “Редки тъпанари”, вдъхновен от филмите на Марио Моничели, Дино Ризи и Пиетро Джерми. Сценографията и костюмите са дело на Свила Величкова и Ванина Цандева, а музиката е на Антони Дончев.
В “Още по-редки тъпанари” героите от “Редки тъпанари” продължават с опитите си да ограбят банка. Историята е донаписана от Теди Москов, а голяма част от монолозите в текста се раждат от импровизациите на актьорите на сцената. Сюжетът е силно комедиен, а пишман крадците са абсолютно неподходящи за престъплението, с което са се нагърбили. Разбира се, самочувствието им е обратно пропорционално на възможностите им, откъдето произлизат и многото нелепи ситуации.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново