Маестро Камджалов и “Музикална Лаборатория за Човека” представят най-новия си спектакъл във Велико Търново

Публикувано на пт, 3 Ное. 2023
240 четения

Маестро Йордан Камджалов и “Музикална Лаборатория за Човека” ще представят на 18 ноември във Велико Търново своя най-нов спектакъл “Дързост”.
Чрез своя звуково-пространствен концерт-спектакъл-вдъхновение-медитация-проникновение-успение-единение, Маестро Камджалов има куража да покаже, че е възможно достигането на немислимото.
След премиерата във Виена националното турне на изключителния спектакъл ще премине през Сливен (17 ноември), Велико Търново (18 ноември) и Троян (19 ноември).
Концертите в старата столица ще са в Изложбени зали “Рафаел Михайлов”, а билети се продават онлайн на https://shorturl.at/jnDNQ и на място в деня на събитието, 18 ноември, от 12,00 часа.
“Дързост” представя по иновативен начин стилове от aнтичността до ХХI век, преплита провизации и фолклорни мотиви в зоната на абсолютен музикален и комуникационен риск – абсолютно творчество.
Взаимодействието и динамиката на ансамбъла сами по себе си са творчество без аналог, което всеки път изненадват и извисяват възприятията до нови и неизследвани пространства. Магията на сцената се случва между креативни личности с вокални и артистични таланти, но и с много различни професии – педагог, астрофизик, музикант, актьор, културолог, художник, юрист.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново