Лора Караджова ще пее във Велико Търново

Публикувано на пн, 11 Мар. 2019
384 четения

Лора Караджова ще бъде специален гост-изпълнител в благотворителен бал във В. Търново. Събитието е в подкрепа на каузата за закупуване на оборудване и апаратура за Дома за медико-социални грижи в Дебелец. Организатор е Градски ученически парламент, с подкрепата на Община В. Търново. В концерта ще участват още Мартина Иванова, която е бивш член на групата ICE CREAM, местните изпълнители Гергана Стоянова и Илиян Калинов и Танцов клуб “Боляри”.
Благотворителността е от изключителна важност за дома в Дебелец, който има 65-годишна история. През последните почти 20 г. там функционира успешно изграден и оборудван изцяло с дарения Дневен център за деца с проблеми в развитието от 0 до 7 години. Той е единствен по рода си в областта. В много отношения ДМСГД в Дебелец е пионер, защото реализира социалната си мисия да подпомага семействата на деца с проблеми в развитието, далеч преди такъв тип услуги да бъдат припознати от българското общество.
Благотворителният бал ще се проведе на 14 март – четвъртък, от 19,00 ч. в хотел “Премиер”. Поканите за събитието са на стойност 20 лв. и могат да бъдат закупени от Савина Иванова – председател на Градски ученически парламент. Телефонът за връзка е 0884 954 633.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново