Иванета Пейкова издаде трета книга

Публикувано на ср, 11 сеп. 2019
337 четения

Младата великотърновка Иванета Пейкова издаде трета си поетична книга, която носи името “Ангелски опиат”. Талантливата поетеса е възпитаничка на Професионалната гимназия по туризъм “Д-р Васил Берон”. Сега ще продължи образованието си в специалност “Психология” на Великотърновския университет.
Заедно с множеството конкурси, които Иванета спечели през миналата година, излезе дебютната ѝ стихосбирка “Заточена любов.”
През април момичето издаде и втората си книга “Незаличимо мой, неизлечимо твоя”, която създава за по-малко от месец. Освен тайните, които се разкриват в сборника, специално посвещение се крие и в самата корица.
“Свързващата ги частичка между трите ми книги е всеки подарен от съдбата момент, изстрадан, преживян, описан от едно влюбено момиче и предаден във вечността. Вдъхновението – любов, опиат за ангели и дяволи, опиат за сърца, искащи да грабят с пълни шепи от нестихващ пожар. Най-големият подарък за мен е щастието от появата на героя в живота и книгите ми. Най-важният урок, който получих, е, че любовта е единственият шанс да се почувстваш наистина жив”, сподели Иванета Пейкова.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново