Италианският писател Диего Галдино гостува във Велико Търново

Публикувано на пт, 21 юни 2019
205 четения

Кафе с канелена бисквита, италианска музика, подбрана от романите на Диего Галдино, разговори за любов, автографи и снимки – това обещават българските издатели на автора за неговата среща с великотърновци. Диего Галдино освен писател е и барист. Петима щастливци, избрани чрез томбола, ще имат честта да получат приготвено лично от него кафе в специално организирана за тях VIP среща в старата столица. Това са Емануила Халачева, Кристина Терзиева, Галина Ганцарова, Десислава Петрова и Магдалина Миланова.
Авторът на романите “Сутрешно кафе в Рим” и “Вечерно кафе в Рим” идва във В. Търново по покана на изд. “Кръгозор”. Той ще представи новия си роман “В любовта винаги става така” в РБ “П. Р. Славейков” на 21 юни от 17,30 ч. Срещата с авторa на романтични бестселъри е част от турнето му в България.
Диего Галдино живее в Рим и има кафене, където работи като барист и използва цялото си въображение, за да радва клиентите. След правенето на хубаво кафе, писането е другата му страст. Първият му роман, който придобива голям успех, е преведен на няколко езика.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново