Хитова комедия с Орлин Горанов и Мариян Бачев пристига за първи път във В. Търново

Публикувано на пн, 15 юни 2020
746 четения

Хитова комедия с участието на Орлин Горанов и Мариян Бачев пристига за първи път във В. Търново. Актьорите ще излязат на сцената на Летния театър в парк “Марно поле” на 8 юли от 21 ч., за да представят спектакъла “Операцията”. Представлението е по текст на Иво Сиромахов и за три сезона е играно над 120 пъти при голям зрителски интерес.
“Хуморът в тази комедия е много пиперлив и на места черен. Действието се развива в болница, по време на операция. Случват се най-различни смешни ситуации. Мариан Бачев влиза в ролята на един много забавен хирург, чиито действия постоянно пораждат смях. Партнира му вездесъщият Орлин Горанов, който показва артистичния си талант и на театралната сцена. Той се превъплъщава в ролята на лекар, обичащ да злоупотребява с алкохол, а често и с медикаментите на пациентите. Еротична нотка в спектакъла внася медицинската сестра с тяло на плеймейтка”, разказва актьорът и продуцент Фахрадин Фахрадинов, нашумял с главната си роля в телевизионния сериал “Забранена любов”.
Фахрадинов е създател на театралната компания “Фери арт”, която е продуцирала едни от най-известните театрални постановки през последните 10 години. Тя има организирани стотици спектакли пред пълни салони в цялата страна. Едни от най-популярните са “Горката Франция”, с участието на Катерина Евро, Александър Кадиев, Фахрадин Фахрадинов и др., “Бог Рок” с Филип Аврамов и Калин Вельов, както и “Операцията”, които продължават да се играят на родна сцена.
Билети ще се продават на касата на театъра и в мрежата на “Евентим”. Комедията е забранена за лица до 16 години.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново