Фотоизложба припомня мигове от фестивала “Заедно на мегдана”

Публикувано на пн, 22 Ное. 2021
125 четения

Фотоизложба във В. Търново припомня мигове от три издания на фестивала “Заедно на мегдана”. Той бе организиран през лятото във великотърновските села Ветринци, Миндя и Вишовград. Чрез музика, игри, изложби, работилници и танци хората от Свободен пазар “КилерЪ” събираха млади и стари на мегдана, за да покажат, че независимо от възраст, народност и лични вярвания всички може да се забавляват заедно и да възродят сплотеността, емоционалността и чистотата на малките населени места.
На 22 и 24 ноември в периода между 17 и 19 часа в “КилерЪ” на бул. “България” 43 във В. Търново, освен да разгледат фотографиите, посетителите ще могат да си харесат и дрешки от инициативата на свободния пазар и да си ги вземат напълно безплатно. Там всеки ще има възможността да даде и своите свежи идеи за дейности, които да бъдат реализирани през следващата година по време на второто издание на “Заедно на мегдана”.
На по-късен етап предстои изложбата да премине също през селата Ветринци и Миндя.
Събитията под наслов “Заедно на мегдана” се реализираха в партньорство между Сдружение “БРЦК”, Сдружение “Свят на бъдещето”, Народно читалище “Напредък” във Ветринци, Народно читалище “Развитие” в Миндя и Кметство Вишовград с финансовата подкрепа на Виваком Регионален грант.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново