Елен Колева гостува във Велико Търново със спектакъла “Перфектната сватба”

Публикувано на вт, 20 окт. 2020
219 четения

Блестящата комедия “Перфектната сватба” ще представи на търновска сцена екипът на Театрално-музикален център – Кърджали. Най-невероятните недоразумения пред зрителите ще забъркат актьорите Елен Колева, София Бобчева, Христо Терзиев, Анна Петрова, Божидар Георгиев, Цветан Николов и Адриана Кънчева. Представлението е на 22 октомври (четвъртък) от 19 ч. в голяма зала на МДТ “К. Кисимов” в старата столица.
“Перфектната сватба” от Робин Хоудън е комедия на ситуациите, която разказва историята на двама приятели, попаднали в поредица от недоразумения. В сюжета се забъркват още няколко истории – на две красиви момичета, които си сменят ролите в името на любовта, на една ексцентрична булка, която си търси мястото в този така объркан живот, и на една ексцентрична майка, която все не може да ожени своята дъщеря. Така “Перфектната сватба” се превръща в едно комично пътуване към откриване на истинските чувства, истинските приятели и истинската любов. Спектакълът е определен като една от най-добрите комедии, които са се появявали по българските сцени. В творческия екип участват режисьорът Владлен Александров, музиката е на Евгени Господинов, сценографията на Иван Карев, а костюмите на Весела Статкова. Билети се продават на касата на МДТ “К. Кисимов”.
На 28 и 29 октомври великотърновският театър ще върне визитата в Кърджали и Хасково. Съставът ще гостува с “Прилепът” на Йохан Щраус-син, а неин режисьор е Гълъб Бочуков, директор на Театрално-музикалния център в Кърджали.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново