Асен Блатечки и Койна Русева гостуват на великотърновска сцена

Публикувано на чт, 10 сеп. 2020
466 четения

Асен Блатечки и Койна Русева гостуват на великотърновската публика с хитовата комедия “Умопомрачение”.С тях на сцената на Летния театър в парк “Марно поле” ще си партнират и актьорите Стефан Иванов, Никол Карабинова и Никола Парашкевов. Представлението ще се играе на 17 септември от 20 ч.
Най-новата комедия на театрална къща “Вива Арте” представя умопомрачението като част от човешката психология. Това е пиеса за мъжете, които се опитват да разберат жените и никога не успяват. За някои тя може да се окаже “твърде правдоподобна, за да е смешна”. Пълнокръвните образи и остроумните закачки превръщат “Умопомрачение” в брилянтна комедия за живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая цялото му съществуване се преобръща на 180 градуса. Режисьорът Борислав Чакринов превежда силния актьорски състав през забавни обрати, създавайки един свеж спектакъл, който кара публиката да се залива от смях, но и да се замисли за превратностите на битието. Умело написаният текст е дело на награждавания американски писател Сам Бобрик, който е автор на над 30 театрални пиеси и успешен сценарист на популярни телевизионни сериали като “Омагьосване”, “Семейство Флинстоун”, “Умирай умно”, “Шоуто на Анди Грифит” и др.
“Без да искаме да разкриваме интригата, мъжете ще понаучат едно-две неща по трудния начин, но дамите със сигурност ще заобичат “Умопомрачение”, повдигат завесата организаторите.
Николай ВЕНКОВ
сн. личен архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново