Александър Момински от В. Търново е сред избраните таланти в “Шоуто на Слави”

Публикувано на пт, 12 Апр. 2019
2937 четения

8-годишният Александър Момински от В. Търново получи шанса да се превърне в “Нова звезда”. Той е сред 20-те избраници в “Шоуто на Слави”, които продължават участието си в новия проект на предаването. В надпреварата са се включили 1267 млади певци на възраст от 6 до 14 г. След предварително отсяване до телевизионен кастинг са допуснати само 186 деца. Техните изпълнения бяха излъчени в предаванията от 1 до 5 април. Сред избраните е и Александър, който е второкласник в СУ “Ем. Станев” с профил пиано. Талантливото момче е възпитаник на музикално студио “Елита”, с вокален педагог Петя Василева, където се подготвя от 4-годишен. Предложението за участие в кастинга е на неговата педагожка, а заявката подава майка му.
При явяването си в телевизионното студио Алекс впечатли петчленното жури с изпълненията си на песните “Болката отляво” на Васил Найденов и “Don`t stop me now” на Qween. Слави Трифонов и Евгени Димитров “Маестрото” не спестиха суперлативите си и го определиха като талантлив, много музикален, артистичен и железен на сцената. Избраните 20 деца, сред които е и Алекс, продължават участието си с новата им поставена задача – песен по избор, която ще изпълнят с “Ку ку бенд”. “За този кръг подготвихме песента на Джъстин Тимбърлейк “Can`t stop the feeling”, разкри вокалният педагог на момчето Петя Василева.
Това е пореден успех за Александър Момински, който само преди дни спечели трета награда в престижния Национален конкурс “Звездици за Лора”, а през март се окичи със златен медал при участието си на Международния фестивал “Абанико” в София.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново