17-годишната Кристиана Кирилова с премиера на нова песен и клип

Публикувано на ср, 24 Ное. 2021
384 четения

Талантливата незряща певица от В. Търново Кристияна Кирилова представи своята нова песен “Пробуждане”. Видеоклипът към нея вече се появи в интернет платформата YouTube и за броени часове събра близо 700 гледания.
Кистиана е на 17 години, пее към Музикална школа “Нови гласове” – Търговище. От 10 години тя работи под ръководството на вокалния педагог Десислава Станкова, като освен това свири и на пиано. Младата певица се изявява с поп и джаз пеене. Тя е носител на редица награди от национални и международни конкурси и няколко пъти е сред номинираните и отличени уча2
стници в проект “Успелите деца на България” на Фондация “Димитър Бербатов”.
“Благодарим на целия екип, участвал в направата на тази красива песен и най-вече на композиторката и текстописка Валентина Ценова, написала над 30 песни от различни стилове, 6 от които за голямата българска изпълнителка Маргарита Хранова”, каза вокалният педагог на Криси Деси Станкова. Аранжиментът е дело на Красимир Илиев, видеото и монтажът – на Антон Бориславов и Десислава Станкова, а мастерингът и вокалите – на Красимир Илиев.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново