10 групи ще участват на Миндя рок фест на 27 и 28 август

Публикувано на пн, 19 юли 2021
358 четения

Миндя рок фест отново се завръща на площада във великотърновското село Миндя. След миналогодишния таен концерт, който заради пандемията се проведе без обичайната многобройна публика от цялата страна, този път феновете на събитието ще могат да се насладят на едно традиционно издание на музикалния маратон. Той ще е в рамките на два дена и ще включва участието на 10 групи.
На 27 август първи на сцената ще излязат музикантите от “FROYD”. След тях ще свирят “Rock’n’Roll Train”, “The Drivers”, сръбската група “COTTON PICKERS”, която за поредна година участва на фестивала, и “Blues Traffic”. На следващия ден зрителите ще могат да видят групите “Летците”, “The Cool School”, “Магистри”, “Бобо, Тошо и Nikolai Tabakov” и Васко Кръпката с “Подуене Блус Бенд”.
13-то издание на Миндя рок фест се организира отново от едноименната фондация, чиито членове и основни двигатели са проф. Евгений Дайнов, Борислав Мавродиев и председателят Станимир Габровски. Събитието се осъществява със съдействието на Община Велико Търново, Читалище “Развитие” в Миндя и спомоществователи.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново