Заляха колата на великотърновка с боя

Публикувано на вт, 5 Мар. 2019
1787 четения

Неизвестни лица са залели колата на великотърновката Камелия Раданова с боя на втори март сутринта. Жената, която работи като екскурзовод в Регионалния исторически музей, все още е в шок и не може да проумее случилото се.

Камелия обясни, че в събота сутринта е трябвало да тръгне за работа, но докато се гласяла и се обадил съсед, който бил паркирал до нейната кола. Казал й да излезе на терасата, за да види какво се е случило. Камелия не повярвала на очите си. Цялата кола отгоре била залята с боя. Сигнализирала на тел. 112, полицията дошла още на седмата минута. “Слязоха две момчета, гледаха, гледаха. Не успяха да открият никакви улики, които да ги насочат към евентуалния извършител. Тръгнаха си и ми обясниха, че кварталният ще се свърже с мен, но още не го е направил. Не знам защо не влязоха в блока да разпитат, не се качиха на покрива да огледат”, обяснява потърпевшата.

По-късно тя помолила адвоката, който има кантора във входа да прегледат охранителните му камери. От записите ясно се видяло, че 1, 40 часа през нощта

отгоре се хвърля нещо и боята се се разлива върху колата й. Съседните две коли също са опръскани леко.

Камелия споделя, че до сега не е имала конфликти с никого – нито в работата, нито със съседите или в личния си живот. Не мога да проумея кой може да извърши тази агресия, споделя младата великотърновка.

Камелия веднага е закарала колата си в автосервиз, за да отстранят боята. Оказало се, че багрилото не е блажна боя или латекс, а такава, която използват художниците. Една тубичка от нея струва около 6-7 лв.

Весела КЪНЧЕВА

сн. личен архив                   

loading...
Пътни строежи - Велико Търново