Задържаха двама свищовлии, пребили свой съгражданин

Публикувано на чт, 21 Ное. 2013
279 четения

Двама мъже от Свищов бяха задържани за нанесен побой над техен съгражданин. Сигнал за инцидента подал пострадалият – мъж на 33 г., който се обадил в полицията сутринта във вторник. Разказал, че рано сутринта отишъл до паркинг в града, за да вземе колата си. Качил се в нея и предприел маневра на заден ход. На метри от колата бил входът на питейно заведение, от което в този момент излезли двама мъже във видимо нетрезво състояние. Двамата започнали да ритат и блъскат задния капак на колата.
Шофьорът спрял, а двамата хулигани го издърпали от колата, нанесли му множество удари с ръце и крака по главата и тялото, след което избягали. Пострадалият бил отведен в “Спешна помощ”, където лекарите установили множество контузни рани и кръвонасядания. Те не застрашавали живота му и мъжът бил изписан за домашно лечение.
За няколко часа полицаите от Свищов стигнали до извършителите. 28-годишният М. С. и аверът му С. А. (30 г.) били задържани за 24 часа. По-младият е известен на полицията и е осъждан за предишно криминално деяние. Побойниците и жертвата им не се познавали, като причините за агресивната им проява все още се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство.
Пламен КАРАИВАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново