Четирима полицаи с награди за висок професионализъм

Публикувано на вт, 8 юли 2014
906 четения

Четирима служители на ОДМВР – Велико Търново, получиха награди и отличия за показан висок професионализъм през м.г. На професионалния празник на МВР 5 юли, със заповед на министър Цветлин Йовчев са наградени с почетен знак III степен Венцислав Стоев и Стефан Стефанов. Първият е началник-група “Престъпления с висока обществена опасност” към сектор “Криминална полиция” на дирекцията, а вторият е криминален разузнавач в сектора. Високото отличие им се връчва за проявена инициативност и професионализъм.
Според техни колеги от дирекцията, Стоев и Стефанов стоят зад някои от най-значимите реализации на ОДМВР за изминалата година по линия на противодействие на престъпността и разкриването на тежки престъпления. Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров е наградил с писмена благодарност и парична награда Атанас Атанасов и Валентин Генов. И двамата са началници на групи в сектор “Пътна полиция”.
По повод празника се проведе и традиционният турнир по футбол на малки вратички, който безапелационно бе спечелен от пожарникарите и спасителите от ОУ “ПБЗН” – Велико Търново.
Огнеборците за втора поредна година показаха по-добри умения с топката от своите колеги в сини униформи и отново вдигнаха купата на директора на ОДМВР. Медали за второ и трето място в турнира получиха съответно отборите на РУ – Свищов, и РУ – Велико Търново.
Пламен КАРАИВАНОВ 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново