Свада в заведение приключи с бой и избити зъби

Публикувано на пн, 18 Февр. 2013
864 четения

37-годишен мъж е пострадал след скандал в механа във Велико Търново, завършил със сбиване. Около 2,20 ч. след полунощ в неделя дежурна група на “Охранителна полиция” получила сигнал от паник-бутон в заведение на ул. “Васил Левски”. Пристигналите на място полицаи заварили осем души да се бият, лицето на единия било окървавено. Служителите на реда прекратили свадата и започнали да изясняват случая.
Сигналът бил подаден от управителя на механата – 27-годишния Н. Ю. Минути по-рано в заведението влезли петима мъже, сред които Н. А. (37 г.), 16-годишният му син и още трима техни познати. Управителят им казал, че работното време е приключило и ще затварят. Това ядосало клиентите, които настояли да останат и да бъдат обслужени. След размяна на реплики свадата се разгорещила и се стигнало до бой, като на управителя се притекли на помощ двама негови познати. В размяната на удари на Н. А. били избити два зъба. По случая е образувана преписка.
18-годишният И. П. и неговият непълнолетен приятел П. Н. (15 г.) са задържани за побой над мъж от Лясковец. Двамата се нахвърлили върху А. С. в района на бензиностанция на бул “България” в старата столица и му нанесли множество удари с юмруци и ритници. Според разпитаните по случая свидетели агресията не е била провокирана по никакъв начин от жертвата. Двамата побойници са задържани минути по-късно на ул. “Пейо Яворов” и са отведени в полицията. На И. П. е наложена глоба от 100 лв. за хулиганство, а по отношение на непълнолетното момче преписката е докладвана с мнение за налагане на възпитателни мерки.
Пламен КАРАИВАНОВ 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново