ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Публикувано на пт, 8 Ное. 2019
389 четения

Уважаеми колеги,
За мен е чест да Ви поздравя по повод професионалния празник на българската полиция – 8 ноември.
Във времето, когато спокойствието е ценност, за обществото е важно да знае, че има хора, които всекидневно полагат усилия за спазването на реда, сигурността и закона. Вие сте хората, които ежедневно изпълняват своя професионален и граждански дълг, често за сметка на лично време, сън и здраве, които остават скрити за голяма част от обществото. За всеотдайността, смелостта и самоотвержеността, с които изпълнявате своите задължения, Вие заслужавате уважение и признателност.
Знам, че мисията на българския полицай е изпълнена с много трудности, както знам и че благодарение на волята, която имаме, заедно ще се справим с всички предизвикателства, които стоят пред нас, пред обществото ни и пред държавата ни. Да служиш на обществото не е просто избор, а призвание.
Да следваш това призвание, означава да притежаваш качества като чест, достойнство, морални ценности и готовност да се жертваш в името на другия.
Уверен съм, че и занапред ще продължите да отстоявате принципите на отговорната професия, която сте избрали за гарантиране сигурността на гражданите и повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията.
Пожелавам ви здраве и благополучие, професионални и лични успехи, вяра в законността, сили и желание да защитавате реда в област В. Търново. Нека св. Архангел Михаил да закриля вас и вашите семейства!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
директор ОДМВР – В. Търново старши комисар Димитър Машов

loading...
Пътни строежи - Велико Търново