Полицаи разкриха кражба на 1700 долара и преносим компютър

Публикувано на пн, 2 Дек. 2019
154 четения

Служители на полицейското управление във В. Търново разкриха кражба на пари и вещи от жилище в старата столица. Сигнал за случая е получен на 22 ноември. От таванско помещение, отдавано под наем, чрез разбиване на входната врата са били откраднати 1700 долара, преносим компютър и други вещи. От проведените действия по разследването е установено, че извършители са двама мъже на по 25 години от Ямбол, единият от тях известен на полицията и осъждан. След доклад на материалите в прокуратурата двамата са привлечени, като обвиняеми.
От полицията съобщават още, че униформените в Стражица са разкрили кражба на автомобилни гуми. Сигнал за случая е получен в петък.
По данни на пострадалия от жилището му в село Виноград са били откраднати три автомобилни гуми с джантите. От проведените действия по разследването е установено, че кражбата е извършена от двама младежи на 14 и 18 години от същото село. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на административно наказание за единия, а за непълнолетния – възпитателни мерки.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново