Откриха метаамфетамин в криминално проявен мъж

Публикувано на ср, 7 Ное. 2018
307 четения

Наркотични вещества бяха иззети от служители на сектор “Противодействие на криминалната престъпност” към Областната дирекция на МВР от жилище във Велико Търново, обитавано от 34-годишен мъж, който е криминално проявен и осъждан. При проверката са намерени около 0,2 грама бяло прахообразно вещество. При полеви наркотест то е реагирало на метаамфетамин, посочват от полицията. В жилището са открити и средства за произвеждането му. Мъжът е задържан с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнало досъдебно производство.
Във вторник вечерта в Горна Оряховица е била извършена проверка на група младежи. В 19-годишен местен жител са намерени и иззети две цигари с листна маса, която при полеви тест е реагирала на марихуана. Цигарите са иззети. Младежът е задържан с полицейска мярка до 24 часа.
Същия ден в Свищов при проверка на 16-годишно момче е установено, че то държи в себе си около 3 грама тревиста маса, което при проверка също е реагирало на марихуана. По двата случая са образувани бързи производства.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново