От 10 дни малкият Мариян е в неизвестност, полицията търси съдействие от гражданите

Публикувано на пт, 1 Ное. 2019
699 четения

Вече десети ден продължава издирването на невръстното дете, което изчезна в стражишкото село Николаево на 22 октомври. Момченцето, което е само на година и пет месеца, си играело в двора на семейната къща, докато баща му говорел по телефона. Родителите на детето Галя и Стоян разказаха, че Мариян не можел да ходи стабилно. В деня на изчезването детето е било облечено с бяла тениска със сини ивици от страни, сив анцуг и розови обувки.

В първите дни над 100 души – полицаи и хора от района, се включиха в издирването на момченцето. Мобилизирани са всички сили на Областната дирекция на МВР – В. Търново, във връзка със случая. Криминалисти работят по различни версии. Първоначално беше проверено дали детето не е станало жертва на диви животни, като бяха претърсени близките горски масиви. Разследващите са правили огледи на пътните трасета по подозрения, че детето е прегазено от автомобил, но следи от кръв не са открити. Проверени са всички кладенци в селото. Полицейските кучета също не са открили и следа от детето. Работи се и по версията малкият Мариян да е отвлечен.

Областната дирекция на МВР във В. Търново потърси съдействието и на гражданите по случая. Полицаите призоват всички граждани, пътували на 22.10.2019 г. /вторник/ за времето от 17,30 до 19,30 ч. по маршрут Стражица – с. Николаево – Попово и обратно да се свържат с дежурната част на Областната дирекция на тел. 0888 481209.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново