Опитаха се да отмъкнат метална каса от църква

Публикувано на пн, 26 апр. 2021
391 четения

Взломна кражба на вещи от църква в областния град, разследват великотърновските криминалисти. Сигнал за случая е получен в петък. По данни на тъжителя от помещението е направен опит за кражба на метална каса, електрическа дрелка, цигулки и усилвател. На местопроизшествието е извършен оглед.

Служители на Районното управление на полицията в Г. Оряховица разследват грабеж. В събота в 00,18 ч. в управлението в железничарския град е получен сигнал от 24-годишен от Дряново, че е обран. По данни на тъжителя на същата дата в местността “Лесопарка” двама мъже са го заплашили и чрез сила са му отнели мобилен телефон и портмоне. От проведените действия по разследването, като съпричастен към извършеното деяние за 24 часа е задържан 20-годишен от В. Търново, известен на полицията и осъждан.

От полицията съобщават още, служители на РУ – Елена, работят по изясняване на случай с унищожени гуми на три автомобила. Сигналът е получен в петък сутринта. От проведените действия по разследването е установено, че в периода 22 -23 април в село Майско са били унищожени общо 8 автомобилни гуми на два товарни и един лек автомобил. На местопроизшествието е извършен оглед.

И по трите случая са започнали досъдебни производства.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново