Огнеборец от В. Търново с отличие в конкурса „Пожарникар на годината”

Публикувано на чт, 7 февр. 2019
415 четения

Инспектор Евгени Стоянов от Регионалната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” във В. Търново стана „Пожарникар на годината” в раздел „Превенция”. Работата му е свързана с деца, младежи и рисковите групи, в които влизат възрастни, самотноживеещи и трудноподвижни хора.

В категорията „Доброволно формирование на 2018“  първото място зае Доброволното формирование към Община Свищов, а наградата бе връчена на неговия ръководител д-р Кристиян Кирилов. Той благодари за признанието и високата оценка за работата на доброволците в Свищов. През 2017 г. свищовските доброволци получиха висока оценка за участие в дейности за популяризиране на доброволчеството, а вече е носител и награда за реалната си дейност на терен.

Церемонията по награждаването на отличените в конкурса „Пожарникар на годината”се проведе в Централния военен клуб в София. За комплексен победител  беше избран комисар Иван Панайотов, директор на РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Пазарджик.

На събитието присъстваха зам.-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов, директорът на Национална служба “Пожарна безопасност и защита на населението” гл. комисар Николай Николов, кметът на София Йорданка Фандъкова, гости и представители на пожарни служби, и доброволни формирования от цялата страна.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново