Начален учител – педофил, пак е в ареста, два дена след като излезе от затвора

Публикувано на ср, 11 сеп. 2013
1499 четения

Сериен педофил отново е в ареста за блудство. Два дена, след като предсрочно излезе от затвора за гавра с две малки момченца, Асен Кючюков от Долна Оряховица пак е закопчан. На 26 август 39-годишният мъж е арестуван в горнооряховското село Първомайци за блудство с 6-годишно момченце. Невръстната жертва стояла на пейка в центъра на селото, а педофилът го хванал и започнал да го опипва. Случаят е пазен в тайна от полицията. Посегателството се разследва от Окръжната прокуратура в Търново, тъй като е в условията на опасен рецидив. На 4 септември Апелативният съд е потвърдил постоянното задържане под стража на Кючуков. Имало опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление, мотивират се магистратите.
Асен Кючюков е с диплома за начален учител. Има три ефективни присъди за блудства и изнасилване и над 20 регистрации за издевателства над деца в Козлодуй, където живее майка му, и в Долна Оряховица, където живее при баща си в къща на края на градчето.
Серийният педофил е излязъл на свобода предсрочно на 24 август. Излежавал е последната ефективна присъда от 3,4 г. за гавра с две момчета на 7 и 10 г. в Пазарджик през 2010 г.
З. ХРИСТОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново