Комисар Коцев даде подаръци на децата на загинали полицаи

Публикувано на чт, 3 ян. 2013
337 четения

“Вратите на МВР са отворени и ви чакаме, за да продължите дълга на бащите си”, каза на децата комисар Живко Коцев.

Седем момичета и момчета, чийто бащи полицаи са загинали при изпълнението на професионалните си задължения, получиха на Стефановден подаръци от директора на ОД на МВР комисар Живко Коцев.
“Пожелавам ви здраве, топлина, обич, надежди и успехи. Вашите родители ще живеят с нас в сърцата ни. За вас вратите на МВР са отворени и ви чакаме, за да продължите дълга на бащите си”, каза на децата комисар Живко Коцев.
Полина, Кремена, Деси, Светослав, Михаела, Петър и най-малката Габи получиха от “Технополис” и “Била” ваучери за пазаруване на обща стойност 520 лева, мобилен телефон, електронен бележник, ученически пособия и по 250 лева парична помощ от Министерството на вътрешните работи.
9-годишната Габриела Николаева Димова видимо с нищо не показва, че й липсва бащината грижа. “Искам да съм здрава, пожелавам на всички живот и здраве”, тихо каза Габи след снимката с комисар Коцев. Математиката е любимият й предмет в училище. Малкото момиченце с огромни кафяви очи и симпатични лунички казва, че все още не е решила каква ще стане, когато порасне, но има безрезервната подкрепа на майка си да бъде полицайка, като татко си.
Здравка МАСЛЯНКОВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново