Кървав бой между ученици заради момиче

Публикувано на ср, 11 Сеп. 2019
4683 четения

Три млади футболни надежди от Спортното училище във Велико Търново са бити от други младежи. Това съобщи ст. комисар Димитър Машов, директор на ОД на МВР в старата столица. Неприятната случка се е разиграла в понеделник около 12,30 часа до пазарчето в кв. “Бузлуджа”. Пострадалите момчета, които не са от Велико Търново, са откарани веднага от своя треньор в Спешна помощ, където са им направили обстойни прегледи. Шефът на полицията уточни, че само един от младежите е пострадал по-сериозно.
Униформените вече са установили кои са биячите. Това са момчета на 16 и 17 години, които учат в други великотърновски училища. Изяснява се дали те са използвали бухалки при побоя, уточни ст. комисар Димитър Машов. Той поясни, че в случая има намесено момиче.
Според запознати с инцидента младите футболисти са имали безобиден флирт с приятелката на един от биячите. Набитите момчета са тихи, скромни, добри ученици и е абсурдно те да са предизвикали скандала.
Процесуално-следствените действия по случая продължават. Полицията работи и по друг инцидент, свързан със Спортното училище. Бдителни граждани са информирали органите на реда, че новоремонтираната сграда на Спортно училище вече е изрисувана с графи .
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново