Иззеха наркотици от бар на хотел

Публикувано на пн, 18 Ное. 2019
4881 четения

Павликенските полицаи иззеха наркотици от 27-годишен великотърновец. В неделя следобед в хотелски бар в Павликени те извършили проверка на мъж, който е добре познат на полицията. В него те открили и иззели четири таблетки бяло прахообразно вещество, а в кош за боклук, намиращ се в близост са намерени и иззети още 23 грама растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис и около 6 грама вещество, реагиращо на метаамфетамин. Мъжът е задържан с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнало досъдебно производство.
Наркотични вещества иззеха служители и на полицейското управление във В. Търново. В събота в 03,55 ч. при извършване на обход в областния град в района на ул. “Ален Мак” полицейски патрул забелязал двама мъже, които при появата на униформените побягнали. В близост до тях е намерено полиетиленово пликче, съдържащо бяло прахообразно вещество, което при полеви наркотест е реагирало на метаамфетамин. Двамата са задържани с полицейски мерки до 24 часа. Започнало е досъдебно производство.
В петък в 23,55 ч. пред заведение в областния град е извършена проверка на 32-годишен местен жител, при която е намерена и иззета листна маса, реагираща при полеви наркотест на канабис. Срещу него е започнало бързо производство.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново