Изловиха шофьор без книжка и возила с чужди регистрационни табели

Публикувано на пт, 14 Сеп. 2018
342 четения

Служители на РУ Стражица установиха неправоспособен водач. Проверката е извършена на 13 септември сутринта, като лекият автомобил Опел Астра е управляван от неправоспособния М.Г. на 22 години, известен на МВР, на който е наложено административно наказание за едногодишен срок. В РУ Г. Оряховица е образувано бързо производство по чл. 343в, ал.3 от НК.

Служители на Участък Килифарево пък установиха мотопед без регистрационни табели, управляван от неправоспособен водач. Проверката е извършена на 13 септември следобяд в гр. Дебелец, като неправоспособния И.Д. на 18 години, е управлявал мотопед без регистрационни табели. В РУ В. Търново е образувано бързо производство по чл. 345, ал.2 от НК.

По същото време служители на РУ Стражица установиха лек автомобил с чужди регистрационни табели в гр. Стражица, като лекият автомобил Форд Фиеста е управляван от 43 годишния Р.А. от с. Асеново. Установено е, че лекият автомобил е бил с регистрационни табели, издадени за друго МПС. В РУ Стражица е образувано бързо производство по чл. 345, ал. 1 от НК.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново