Издирват двама криминално проявени, пребили младеж

Публикувано на пт, 22 Ное. 2013
435 четения

Двама криминално проявени мъже са нанесли побой на 18-годишен младеж в Златарица. Инцидентът станал пред магазин в града. Младежът излизал от търговския обект, когато бил нападнат от двамата по-възрастни мъже. Те започнали да го налагат с юмруци и ритници.
Гражданин, който станал свидетел на грозната проява, се обадил на тел. 112. На място била изпратена дежурна оперативна група от РУП – Елена. Полицаите заварили на място бития младеж, а нападателите били изчезнали.
Пострадалият бил откаран в “Спешна помощ”, където след преглед било установено, че е получил множество хематоми и контузни рани по главата и тялото. За живота му нямало опасност и младежът бил освободен за домашно лечение.
След разпит на пострадалия и други свидетели се изяснило, че нападателите му са 29-годишният С. Г. от с. Градец и Д. Б. (39 г.) от Златарица. И двамата са известни на органите на реда и са осъждани за престъпления от общ характер. Битият младеж се познавал с тях и според полицията побоят бил резултат на неуредени отношения помежду им.
По случая е образувана преписка за нанасяне на лека телесна повреда, а полицията все още търси двамата извършители.
Пламен КАРАИВАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново