Хванаха трима водачи след употреба на алкохол

Публикувано на чт, 9 сеп. 2021
285 четения

Трима водачи, употребили алкохол установиха служители на Пътна полиция и полицейските управления в Г. Оряховица и Стражица. Снoщи в 23,50 ч. в областния град е извършена проверка на лек автомобил “Нисан”, управляван от 36-годишен от Дебелец. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,26 промила. Той е отказал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа.

Същата вечер в Г. Оряховица е извършена проверка на лек автомобил “Опел”, управляван от 55-годишен мъж от с. Драганово. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,53 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу двамата са започнати бързи производства.

В 22,15 ч. в сряда в Стражица е извършена проверка на лек автомобил “Мазда”, управляван от 44-годишна местна жителка. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,47 промила. Водачката е дала кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувана преписка.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново