Апаш задигна автомобил

Публикувано на чт, 7 Ное. 2013
323 четения

Криминалисти издирват апаш, откраднал автомобил и по-късно го изоставил край Свищов. Сигнал за противозаконното отнемане на МПС подал 64-годишен мъж от крайдунавския град, който във вторник се обадил в районното управление и съобщил, че автомобилът му “Лада” е изчезнал. Колата била оставена на паркинг пред жилищен блок на ул. “Черни връх” в Свищов и в периода 4-5 ноември не била използвана и не била под постоянния надзор на собственика.
Два часа, след като мъжът се обадил, криминалисти открили откраднатата лада на пътя между Свищов и село Царевец с отключени врати. Извършеният оглед не показал липси на части и багаж, а по колата нямало нанесени щети. Тя е върната на собственика, а по случая е образувано досъдебно производство.
Неизвестни извършители са унищожили стъклата на лек автомобил “БМВ”, паркиран във Велико Търново, и нарязали гумите му. Колата била оставена пред жилищна кооперация на ул. “Хан Аспарух” в центъра на града. 37-годишната му собственичка се обадила в полицията във вторник и съобщила, че е заварила колата си в плачевно състояние. Извършен е оглед на местопроизшествието, а извършителите се издирват.
Пламен КАРАИВАНОВ 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново