85-годишна се барикадира в дома си, след като я нападнаха крадци

Публикувано на вт, 13 Дек. 2016
790 четения

85-годишна жена от В. Търново се барикадира в дома си, след като през нощта крадци я нападнаха. Жената, която живее на първия етаж в жилищна кооперация, спяла в кухнята, като през това време през терасата нахлули обирджиите и започнали да тършуват тихо в останалите три стаи. Те обърнали всички чекмеджета, заровили се в гардеробите и явно не са останали доволни, защото нищо не са откраднали.
Аз спя леко и се събудих от някакъв шум, разказа М. Бабата веднага отишла да провери какво се случва в другите стаи и видяла крадците. Те вероятно са смятали, че жилището е празно и при срещата с бабата веднага се изнизали през остъклената тераса, откъдето си направили отвор, за да влязат.
Не се изплаших от неканените гости, но не се обадих и на полицията. Едва на сутринта сигнализирала разследващите органи, които направили оглед, но все още няма резултати от разследването.
За да се спаси от повторни нападения, сега М. е укрепила двете си остъклени тераси с дъски, така че, ако някой иска да влезе, трябва да счупи стъклата. Денем бабата сваля укреплението, вечер се барикадира отново.
Вася ТЕРЗИЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново