1000 лева глоба за мъж, нападнал инспекторка от педагогическа стая

Публикувано на вт, 8 ян. 2013
510 четения

1000 лв. глоба ще трябва да плати 40-годишният Цветан. Д. от Горна Оряховица, за хулиганство. Решението може да бъде обжалвано.
Мъжът бе задържан в края на януари м.г., след като нападнал инспекторка от Детска педагогическа стая в железничарския град. Цветан и съпругата му се развели преди време, като съдът постановил непълнолетният им син да остане при майка си. Бившата му съпруга се оженила повторно. Двамата живеели в Първомайци, но в края на януари м.г. детето решило да погостува на баща си. Майката не се възпротивила, но след няколко дни, решила, че е време да си го прибере. Тъй като бащата не го пуснал, тя се обадила в полицията в Г. Оряховица. Полицаите се свързали с бащата по телефона и го поканили да се яви в управлението и да предаде детето. Във фоайето на полицията мъжът заявил, че няма намерение да се раздели със сина си и започнал скандал с инспектор от Детска педагогическа стая, който се занимавал със случая.
След като крещял и буйствал и дори хванал инспекторката за реверите, настоящият мъж на майката се намесил. Уплашената инспекторка се затворила в канцеларията си и повикала помощ.
Пристигналите униформени озаптили мъжа и му сложили белезници. Повдигнато му било обвинение за хулиганство. Д. има предишна криминална регистрация и е осъждан за кражба в друга държава.
Пламен КАРАИВАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново