Започна фотоконкурс на тема “Млади за развитие – “Европа 2020”

Публикувано на нд, 11 Ян. 2015
166 четения

Младежи на възраст от 16 до 29 г. могат да се включат в националния фотоконкурс “Млади за развитие – “Европа 2020”, който беше обявен в петък. Победителите в състезанието ще станат ясни до 9 март, а носителят на голямата награда ще участва в международен тренинг в европейска страна, съобщи Виктор Гълъбов от клуб “Европа” при Европейския информационен център във Велико Търново.

Участниците в конкурса могат да изпратят до три фотоса до 3 март на фейсбук-страницата на институцията или на нейния официален имейл, обясни Виктор. Със своите снимки майсторите на обектива трябва да покажат как младите хора в населеното място или някъде в Европа и България допринасят към общата идея на европейските ценности и градят бъдещето на европейското семейство.

“Темата на конкурса всеки може да тълкува по своему. Затова и фотосите е възможно да илюстрират осъществен проект, доброволческа инициатива, активност на млади хора, работата им в екип, дори как се занимават в училище или университета. Отличените творби ще бъдат подредени в изложба”, разказа активистът на студентския клуб “Европа”.

Конкурсът се организира в рамките на проекта “Мрежа на Европейски Младежки антени “Европа 2020”, по който започна работа Евроинфоцентъра в старата столица. Той се осъществява с финансовата подкрепа на Министерството на младежта и спорта.

Златина ДИМИТРОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново