Вокалист на легендите „Рейнбоу“ с концерт във Велико Търново

Публикувано на ср, 10 Ное. 2021
3354 четения

Рони Ромеро, който е един от вокалистите на легендарната група „Рейнбоу“, пристига във В. Търново, за да зарадва феновете на рока. На 13 декември, в 19,30 ч., той ще се качи на сцената на МДТ „Константин Кисимов“, за да представи шестия албум на Intelligent Music Project & Ronnie Romero, озаглавен “The Creation”. Заедно с него, в концерта, част от националното турне на състава, участват и известни български музиканти. Това са представителят на страната ни в „Евровизия“ през 2007 г. и 2013 г. – Стоян Янкулов-Стунджи, който е част от „Обичайните заподозрени“ и редица други проекти, победителят в телевизионните формати „X-Factor“ и „Като две капки вода“ – Славин Славчев, вокалистът на група „Тангра“ и на алтернативната рок банда „Der Hunds“ – Боби Косатката, Бисер Иванов, Лина Никол, Иво Стефанов, Димитър Сираков и Самуел Ефтимов.

Intelligent Music Project е българска рок група с изключително изявено международно участие. През годините в записите на албумите на бандата се включват едни от най-бележитите рок музиканти в света – Саймън Филипс и Джоузеф Уилямс от „TOTO“, Джон Лоутън от „Uriah Heep“, Карл Сентaнс от „Nazareth“, Боби Рондинели от „Rainbow“ и „Black Sabbath“, Тод Сукърман от „Styx“, Джон Пейн от „Asia“, Нейтън Ийст, работил с музиканти като Ерик Клептън, Стиви Уондър, Майкъл Джексън и „ТОТО“, както и Тим Пиърс, свирил с Фил Колинс, Майкъл Джексън, Джо Кокър и др.

„Бих искал децата ми да растат с идеите, които споделям в албумите си, и вместо да им преподавам лекции за тези идеи, използвам езика на музиката, който е много универсален и лесен за разбиране“, казва Милен Врабевски, който е създател, продуцент, както и автор на всички текстове и песни на Intelligent Music Project.

Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново