Весела Лечева подкрепи Валентин Ламбев за кмет на Велико Търново

Публикувано на вт, 13 окт. 2015
610 четения

Олимпийската шампионка Весела Лечева подкрепи кандидат кмета на БСП Валентин Ламбев на среща в с. Леденик. Заедно с народния представител Мариана Бояджиева застанаха за неговата кандидатура и заявиха, че в негово лице виждат единствената алтернатива за качествено управление на града. „Той млад и доказал качествата си човек, който ще върне стабилността на Великотърновска община“.

“Не влизам в местната власт само като кмет на Велико Търново, но и на всички села и градове в общината“, заяви пред своите избиратели Валентин Ламбев. Той обяви, че държавата е длъжник на малките населени места и затова няма намерение да стои в лъскав кабинет , a ще бъде сред хората на село.

Екипът му влиза в тази кампания с ясно очертани социални ангажименти, приоритет сред е европейските програми да станат достъпни до всички в община Велико Търново. „ Ние сме наистина за „видими“ резултати ,а не за невидими“, декларира Ламбев. Липсите на аптеки ,социални патронаж и много други ангажименти , които са заложени в неговия план за развитие на общината са основа за качеството на живот в един европейски град, какъвто е Търново.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново