В КАТ объркаха талона на служебно МПС и поискаха пари, за да си поправят грешката

Публикувано на ср, 27 апр. 2016
903 четения

КАТ обърка талона на служебно МПС и поиска пари, за да си поправи грешката. Тази история се случи днес със специализирания микробус, който купи Община Златарица за обслужването на хора с увреждания по проекта за центъра за почасово предоставяне на интегрирани услуги в домашна среда на инвалиди и самотно живеещи възрастни.
“Регистрирахме буса в КАТ, там обаче объркали една буква в талона на автомобила. Грешката я откри застрахователят, който трябваше да направи полицата на микробуса и ни върна обратно в КАТ, за да бъде изправена грешката. Там обаче започна ново разтакаване и искане на документи, които вече бяха при тях. За регистрацията платихме 93 лева и се наложи да дадем още 22 лева, които ни поискаха и взеха в КАТ, за да поправят собствената си грешка. Цялата разправия ни струва още и половин загубен работен ден”, разказа кметът на Златарица Пенчо Чанев.
Гневен на случилото се с регистрацията на служебното МПС и допълнителното даване на пари в КАТ за изправяне на собствената им грешка, кметът бунтар се закани, че ще въведе специално отношение в Община Златарица за обслужването на служители на КАТ.
“На ден през КАТ минават над 300 човека. Случва се да сгрешим. Когато бракуваме талон заради наша грешка, издаването на нов е безплатно. Не съм запознат със случая, ще направя проверка”, посочи шефът на “Пътна полиция” Атанас Атанасов.
Здравка МАСЛЯНКОВА
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново