В Дома за възрастни хора избраха “Мисис баба” и “Мистър дядо”

Публикувано на вт, 30 юли 2013
847 четения

Днес на сладоледено парти в Дома за възрастни във В. Търново бяха избрани “Мисис баба” и “Мистър дядо” за 2013 г. Призовете спечелиха Кина Кузнецова и Стойчо Йорданов. С младежки дух, усмивки , артистичност и атрактивни тоалети се представиха всичките 20 участника в конкурса. Великотърновска фирма беше осигурила сладолед за разхлаждане за всички.

Шоуто започна с изпълнение на най-новия латино танц на бабите – мажоретки, кандидатки за короната, но дядовците – гайдари не останаха длъжници с изпълненията си на шотландски мотиви.

Всеки участник в конкурса се представи с песен, разказ или хумористични откъси от известни български класици. Бурни овации отнесоха 75-годишната Кина Кузнецова и връстникът є Стойчо Йорданов, които станаха призьори в конкурса. Те изпълниха песни на дует “Ритон”.

Това е четвърто сладоледено парти, което се провежда в дома, каза директорката Зорица Радловска. Според нея хората, независимо от възрастта, са показали, че наистина умеят да се веселят и да танцуват. През последните години танцовата група на мажоретките участва във всички национални фестивали, откъдето бабите се завръщат винаги със златни медали.

Вася ТЕРЗИЕВА
видео Бранимир БОНЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново