Председателят на ОбС и съветници гостуваха на Клуба на великотърновци в София

Публикувано на ср, 18 май 2016
366 четения

Председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спиридонов и общинските съветници Росен Иванов и Деян Хаджийски гостуваха на Културния клуб на великотърновци, живеещи в София
Основната цел на срещата, която се проведе на 17 май, беше запознаване на членовете на клуба с новите перспективи за развитие на Велико Търново и областта. Венцислав Спиридонов направи предложение дискусията да премине под формата на отворена приемна, в която старите търновци да поставят въпроси и да направят предложения със свои виждания за развитието на града.
В хода на непринудения разговор общинските съветници очертаха финансовите параметри на бъдещите инвестиции в града и трите основни района, в които те ще бъдат съсредоточени.
Членове на клуба задаваха въпроси, изказваха мнения и съображения, които, според тях, ще спомогнат за по-нататъшния просперитет на старата столица. Те за пореден път показаха, че въпреки своето настояще местожителство, продължават да живеят с мисълта за своя роден край и активно да се интересуват от неговото развитие.
Срещата завърши с пожелания за по-нататъшно сътрудничество на ръководството на Велико Търново и областта с членовете на клуба. По утвърдена през годините традиция председателят на Общинския съвет написа пожелание в почетната книга и остави своя автограф.
сн. личен архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново