Певицата Християна Цветкова се снима за носителката на “Златна игла”

Публикувано на нд, 9 юни 2019
134 четения

Младата великотърновска певица Християна Цветкова направи своеобразен дебют в модата, като се снима с тоалети на един от най-авангардните и вече утвърдени български дизайнери Аксел Харди. 21-годишната певица доказа, че освен глас, има перфектни мерки и умения да позира пред фотообектив, като само преди дни стана част от модната линия пролет/лято 2019 на марката.

С нестандартните си облекла Аксел Харди се утвърди като успешен дизайнер, а тази година стана носител на най-престижното отличие за мода у нас – наградата “Златна игла” за модна иновация. Аксел Харди представя свои колекции на най-реномираните модни събития в страната, организирани от Академията за мода, “Софийска седмица на модата”, “Златна Игла”, “БГ Модна икона”, “Лятото на любовта”, “Летен шик” и др.

С дебюта си като модел на марката, младата Християна се доближава до имена като “Мис България” Габриела Василева, Марина Войкова, Ромина Андонова-Тасевска и топ модела Никол Предьова, които дефилират с тоалетите на бранда Axel Hardy. Дрехи от колекциите на Аксел Харди са носили и много други популярни личности, сред които музикантите от групите “Сленг” и “Акага”.

В момента марката осигурява гардероба на един от най-новите български сериали под формата на мюзикъл, който ще излезе догодина. На 11-и юни, в София предстои да видим и колекция “Страстно лято” на модното събитие “Summer Fashion Party 2019: Любов, страст и креативност”, организирано от Академията за мода.

Великотърновската красавица сподели, че с тези снимки няма за цел да се доказва като модел, но не можем да отречем, че това нова амплоа много и приляга. Дори съдейки по резултата, можем да кажем, че великотърновската красавица по нищо не отстъпва на професионалните манекенки.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново