Община Велико Търново дава 79 200 лева за климатици

Публикувано на ср, 30 юли 2014
505 четения

79 200 лева с ДДС ще даде Община Велико Търново за покупката на климатици. Доставчикът ще бъде определен с обществена поръчка, чиито условия са публикувани на сайта на Общината в раздела “Профил на купувача”.

Общината оферира потребност от доставката и монтажа на на абсолютно всички видове климатици за охлаждане и отопление. Иска ги до две години или до изчерпване на сумата от 66 000 лв без ДДС (79 200 лв. с включен данък).

За комфорта на общинските служители, някои от които работят в кабинети и зали с течащи тавани, ще бъдат монтирани прозоречни, високостенни, касетъчни, подови, таванно-подови, колонни и преносими климатици.

Изискването е климатиците да са от серии и марки, чието производство не е спряно, уредите да са напълно нови, от енергиен клас “А/А” и енергийна ефективност EER минимум 3.0.

Всички разходи по отстраняването на проблеми в използването на новите климатици, профилактиката, текущата поддръжка, ремонта или замяната на дефектирали части са изцяло за сметка на доставчика, както и транспорта от Общината до сервиза и обратно.

Здравка МАСЛЯНКОВА

 

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново