Награждават 54 служители на ОДМВР – Велико Търново за безупречно изпълнение на служебните им задължения

Публикувано на чт, 2 юли 2015
613 четения

54 служители на Областната дирекция на МВР ще бъдат наградени за високи професионални резултати, инициативност и безупречно изпълнение на служебните им задължения. С постановление на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова са отличени десет служители на дирекцията, като всичките са от Районното управление в Горна Оряховица.

Най-високата награда, почетен знак трета степен, ще бъде връчена на гл. инсп. Калин Колев, началник-сектор “Охранителна полиция” в РУМВР в железничарския град. С благодарност и поощрителна награда от 20 лева, министър Бъчварова награждава 9 полицаи от сектор “Криминална полиция” в същото управление. През изминалата година те се отличиха най-вече с множеството успешни реализации по линия на телефонни измами в цялата страна.

Писмена благодарност от директора на ОДМВР ст. комисар Димитър Машов получават 33 служители от структурните звена на дирекцията. Още 4 служители ще бъдат наградени с писмена благодарност от зам.-директора на ОДМВР гл. инсп. Христо Христов, а други 7 – от началника на сектор “Охранителна полиция” в дирекцията комисар Стефан Николов.
Пламен КАРАИВАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново