Издателство “Хермес” вече има своя книжарница и във Велико Търново

Публикувано на пн, 11 май 2015
1073 четения

Промоции, томбола и подаръци очакват любителите на книгата
В деня на светите братя Кирил и Методий – 11 май, издателство “Хермес” откри своя книжарница в центъра на Велико Търново . Писателите Недялко Славов, Младен Влашки и Анчо Калоянов, заедно с директора на Народна библиотека “П. Р. Славейков” Иван Александров, бяха специални гости на събитието.Тази вечер те се срещат с почитатели на книгите в книжарницата и раздават автографи.

“Велико Търново е специален град за нашето издателство. Само преди година “Хермес” гостува във вашия град със своя най-известен автор – аржентинският писател Хорхе Букай. Драматичният театър беше изпълнен до краен предел с почитатели на неговите книги. Още тогава си обещах, че издателството ще открие своя представителна книжарница в един от най-четящите градове в България и съм щастлив, че този момент настъпи. Това е 14-ата книжарница от веригата “Хермес” у нас”, казаповременатържествотозаоткриванетооснователятиуправителнаиздателствотоСтойоВартоломеев

Ката жест към всички четящи търновци в периода от 11 до 24 май всички книги на ИК “Хермес” в книжарницата ще се предлагат с 20 % отстъпка. 40 книги ще се продават с 40 % намаление, а в промоционалната зона отстъпките ще достига до 60 %. Като част от празнична томбола ще бъдат раздадени 14 ваучера по 20 лв. Право на участие в нея получават клиентите с покупки над 20 лв. Специално за тях ще има подарък с комплимент от “Хермес” – стилна химикалка Senator.

“Като социално ангажирана фирма, “Хермес” се включва в много дарителски акции, както и в инициативи за стимулиране на четенето. По случай празника на библиотекаря 11 май, издателството подари на “П. Р. Славейков” и на още 10 читалищни и училищни библиотеки в в региона 500 книги на обща стойност около 5000 лв.”, сподели директорът на търновската библиотека Иван Александров.

Книжарницата на издателство “Хермес” се намира на ул. “Васил Левски” ?9 (срещу театъра). Заповядайте, очакват ви много изненади!

Златина ДИМИТРОВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново