H&M с първи магазин във Велико Търново

Публикувано на чт, 4 сеп. 2014
3896 четения

Страхотна новина за Велико Търново! H&M България отваря свой магазин в най-добрата шопинг дестинация в града – Mall Велико Търново. Откриването ще се състои на 06.09. в 11:00 ч., като час преди това младата изпълнителка Дивна ще подгрее феновете на модата с мини концерт на ниво 0 в мола.

За да отбележат откриването на новата си локация, от H&M са подготвили изненади и подаръци за най-запалените последователи на модните тенденции – първите 100, наредили се пред входа на магазина ще получат карта-ваучер за 20 лв. А през целия ден всички клиенти ще получат подарък заедно със своята покупка.

Магазинът открива врати с най-новата колекция на марката – H&M Fashion Week, вдъхновена от модните подиуми и представяща основните елементи от есенния гардероб за всяка модерна жена. По време на изпълнението си Дивна ще представи именно дрехи от колекцията.

Стартът на магазина бележи началото и на специална оферта – комбинация от блуза и долнище, които могат да бъдат закупени на обща цена от 17,90 лв. Активността важи за избрани артикули от колекцията за малки момичета и момчета, а за по-големите марката предлага също възможност за различни комбинации с промоционални цени. Така родителите, които подготвят своите деца за училище, ще могат да го направят с гарантирани качество и стил.

Магазинът на 2 нива, разположен на близо 2000 кв.м, предлага мода за жени, мъже, деца, включително колекциите аксесоари, H&M Underwear, Divided и Mama. Магазинът е с работно време всеки ден от 10 ч. до 20 ч.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново