Георги Христов омая с песните си публиката във В. Търново

Публикувано на пт, 18 сеп. 2020
2653 четения

Георги Христов разказа живота си с песни пред публиката във В. Търново. В един-концерт-спектакъл, проследяващ неговия житейски и творчески път, ангелогласният изпълнител разкри своята душа на сцената на Двореца на културата и спорта в старата столица. В двучасовото шоу един от най-популярните български певци припомни най-големите си хитове, на които публиката не спря да припява и танцува. По традиция, но и при спазване на известна социална дистанция, Георги Христов на няколко пъти се качи сред своите почитатели. Бурните аплодисменти след всяка песен не стихваха дълго, а в края на концерта пет пъти върнаха изпълнителя обратно на сцената.
„Благодаря на всички, които в тези трудни времена отделихте от средствата си, за да бъдем заедно тук. Без вас аз съм никой и ще сляза от сцената само тогава, когато вас ви няма“, обърна се към публиката Георги Христов.
Концертът във В. Търново беше последният от националното турне „Моят път“. Изпълнителят припомни, че въпреки голямото му желание и готовността да гостува в старата столица, заради пандемичната обстановка в страната, идването му беше на два пъти отлагано. Случвайки се сега, този толкова дългоочакван и жадуван концерт несъмнено успя да задоволи и най-претенциозните зрители, и да затвърди безупречния професионализъм на големия артист Георги Христов.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново