Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова откри информационен офис във В.Търново

Публикувано на пн, 16 февр. 2015
760 четения

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова разкри свой информационен офис във Велико Търново. На официалното му освещаване присъстваха заместник- председателят на ГЕРБ и депутат от региона Цветан Цветанов, колегите му Клавдия Ганчева, Евгени Стоев, Георг Георгиев, който е и председател на МГЕРБ, областният управител проф. Пенчо Пенчев, кметът на Велико Търново и областен лидер на партията Даниел Панов. градоначалниците на Стражица инж.Детелина Борисова, на Горна Оряховица – инж. Добромир Добрев и Лясковец д-р Ивелина Гецова също уважиха събитието.

Паунова обясни, че е щастлива да открие информационен офис във Велико Търново, защото част от нейното семейство произлиза от града. Тя посочи още, че първият офис на евродепутат от ГЕРБ в старата столица е бил на Илияна Иванова, на която е била сътрудник. Лора Костадинова ще е представителят на Ева Паунова в офиса, който ще са намира на бул. “България”№1.

“Ние евродепутатите работим за това нашия имидж в Брюксел да е добър, за да нямаме проблеми и спрени еврофондове, за да може да се реализираме по-успешно като едни истински европейци”, заяви Паунова. Тя съобщи, че е договорила със зам.-председателя на Европейския парламент Райнер Виланд, който също е от ЕНП, посещение на млади лидери от Велико Търново в неговата провинция Баден-Вюртемберг с цел обмяна на опит. Евродепутатката поясни, че това е вторият най-развит в икономическо развитие регион в Германия, който има голям опит в просперитета на малките и средни предприятия, каквито са и тези във великотърновска област. Посещението на младежите ще се осъществи през лятото. Една от посетителските групи на Ева Паунова в Брюксел ще бъде от Велико Търново. Евродепутатката обеща, че ще има и подвижни приемни из цялата област, за да може да достигне до всички жители на региона. От своя страна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов благодари на всички жители на областта, които са гласували на европейските избори за ГЕРБ, защото те са допринесли за успеха на партията.

Ева Паунова е завършила “Международни отношения и политически науки” в американския университет “Джон Кабот” в Рим. Член е на Комисията по вътрешен пазар и защита на потребителите и е единственият български представител в Комисията по икономически и парични въпроси на ЕП. Тя е част и от Делегацията за връзки с Китайската народна република и на Делегацията за връзки с Америка. Основните й приоритети са образование, дигитален пазар и развитие на малкия и среден бизнес.

Весела КЪНЧЕВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново