ЕКОПАК и община Велико Търново се включват в кампанията “Да изчистим България заедно”.

Публикувано на нд, 10 май 2015
561 четения

За четвърта поредна година ЕКОПАК се вклюва в кампанията “Да изчистим България заедно”. В неделя, 10 май, екипите на ЕКОПАК  и община Велико Търново, заедно със звездите на бТВ от „Мюзик айдъл“ и „Гласът на България“ Маги Джанаварова и Тодор Гаджалов, ще участват в почистването. Очаква се в кампанията в града да се включат няколко хиляди души.

Успешният край на кампанията ще бъде отпразнуван с концерт в 18,00 часа в парк „Марно поле“, на който ще си напомним, че всеки ден трябва да мислим за природата и че само с усилията на всеки един от нас можем „Да запазим нашия град чист и красив“.

Концертът за деца и възрастни включва изпълнения на звездите на бТВ Маги Джанаварова, Тодор Гаджалов, Николина Атанасова, Николета Станойкова, Васил Чергов, Христо Младенов и Криси, балетна формация Full Dance и изпълнители от Велико Търново.

Концертът се организира с подкрепата на Ден и Нощ ООД, Кармела 2000 ООД, Престиж 96 АД, Екстрапак ООД и Бритос ЕООД, които са подготвили много лакомства, подаръци и приятни изненади.

ЕКОПАК България е традиционен партньор на кампанията „Да изчистим България!“. От 2012 г. до момента организацията е предоставила над 100 000 чувала и 90 000 чифта ръкавици на общините, в които работи.

сн. личен архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново