Даниел Йорданов от “Янтра ДНЕС” стана победител в полицейския турнир по стрелба

Публикувано на чт, 4 юли 2013
727 четения

Фоторепортерът на “Янтра ДНЕС” Даниел Йорданов спечели безапелационно традиционния турнир по стрелба с пистолет “Макаров”, организиран от ОД на МВР по повод празника на полицията 5 юли. Той показа остро око и стабилна ръка и постигна резултат от 74 от максимални 80 точки в надпреварата. Освен най-добър сред представителите на медиите, резултатът на Даниел Йорданов бе по-добър от почти всички служители на МВР, участвали в състезанието. Единствено победителят в индивидуалното класиране при полицаите Росен Атанасов имаше по-висок резултат с една точка. В отборното класиране първи бе тимът на Даниел Йорданов и Пламен Караиванов от “Янтра ДНЕС”.

 

Сред полицаите най-добър в стрелбата бе инсп. Росен Атанасов, началник на служба “КОС” към РУП-Велико Търново със 75 точки. В надпреварата участваха 42 души в 21 отбора. Всеки от участниците трябваше да изстреля по осем патрона с 9-мм пистолет “Макаров” по мишена на разстояние 25 м. Турнирът се проведе в закритото стрелбище на областната дирекция.

В също традиционния за празника турнир по футбол на малки вратички купата на директора на ОД на МВР вдигнаха огнеборците от ОУ “ПБЗН”, които се оказаха по-добри с топката от колегите им в сини униформи.

Даниел Йорданов от “Янтра ДНЕС” бе с най-добър резултат от представителите на медиите

Най-добрите в индивидуалните и отборните класирания на двата турнира получиха специални грамоти. Наградите бяха лично връчени от директора на ОД на МВР гл. инсп. Христо Христов.

Пламен КАРАИВАНОВ
сн. Бранимир БОНЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново