50 000 лева е голямата награда в лотарията с касови бележки на НАП

Публикувано на пн, 18 сеп. 2017
1071 четения

По един щастливец ще получава 2000 лв. на месец, всяка седмица ще има предметна награда

Всички касови бележки, издадени след 1 януари тази година, ще могат да бъдат регистрирани в започващото след седмици второ издание на лотарията на НАП. Голямата награда в тазгодишното издание на играта е 50 000 лева, а всеки месец данъчните ще дават по 2000 лв. на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой ще печели и предметна награда на стойност около 1000 лева. От приходното ведомство уточняват, че шансът за спечелване е двойно по-голям за участниците, които са плащали с банкова карта и освен касовата си бележка са запазили и регистрирали бележката от ПОС терминала.

Право за участие в данъчната лотария имат всички български граждани, които имат навършени 14 години и които регистрират фискалните си бонове в интернет на специално създаден за целта сайт.

Данните, които се въвеждат са стойността на покупката, датата и часа,  в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

В първото издание на лотарията, което приключи в края на 2016 г. бяха регистрирани над 51 млн. касови бележки на стойност над 670 млн. лв., а големият победител, който получи лек автомобил беше Иванка Кавъркова от Панагюрище с касова бележка за 1,80 лв.

Мария НЕДЕВА

 

 

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново